Rigpa energetic healing

Rigpa Energetic Healing


Rigpa Energetic Healing is een energie systeem dat ruim 2500 jaar geleden gecreëerd is door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De technieken werden geheim gehouden tot de jaren 80, toen ze het stapje voor stapje met de wereld begonnen te delen.
Dit energetisch systeem bestaat uit helende handelingen, ontwikkeld door deze monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.
REH (Rigpa Energetic Healing)  laat toe dat de vibrationele frequentie van een individu kan stijgen op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.

Wat betekent dat?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, pijn en ziekte.
REH kan ervoor zorgen dat deze frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. “Een lagere vibrationele frequentie (zoals bijvoorbeeld ziekte of negativiteit) kan niet bestaan bij een hogere frequentie (welzijn, geluk, liefde)”.

X
X