Hartverwarmend recept

Hartverwarmend recept

Een hartverwarmend recept is bedoeld om jou een fijne, zorgzame dag met jezelf te hebben. In de snelheid van deze tijd, lijkt het eerste wat je vergeet, jezelf te zijn. Wel dat in balans blijven toch echt het beste lukt met genoeg ruimte en tijd om bij te komen, gebeurtenissen/ prikkels te verwerken en even stil te staan bij hoe je je voelt en wat belangrijk voor je is.

Wil jij ook elke maand worden herinnerd aan me- time? Wil je ook een suggestie of tip krijgen hoe je dit kan doen? Wil jij een commitment met jezelf aan gaan om in ieder geval elke maand een dag (deel) met jezelf te besteden? Gewoon omdat je het verdient, omdat jij belangrijk bent en omdat het gratis is.

Je moet er 2 dingen voor doen:

1. Plan vanaf nu voor elke maand een dag (deel) vrij in je agenda. Het kan helpen als dit een vaste dag is, bv elke derde vrijdag van de maand of woensdagmiddag blok ik voor mezelf.

let op; hier mag echt niets tussen komen. Voor alles is een oplossing dus ook voor de dingen die er dreigen tussen te komen.

2. Schrijf je dan in voor het hartverwarmend recept en je krijgt op elke eerste dag van de maand een nieuw recept. Hier vindt je tips wat je voor jezelf of met jezelf kan doen of een meditatie of een wandeling. En uiteraard ook een letterlijk recept om voor jezelf te maken. Het is om je te helpen er voor jezelf te zijn. Super leuk toch?

 

MAAND JULI 2019

 

 

 

Wil je maandelijks zo’n fijn samengestelde dag voor jezelf? Laat dan hier je adres achter.


X
X