april, 2018

07aprGehele dagInspiratiedag; van Schaarste tot overvloedGegeven door Jip en Roselie(Gehele dag: zaterdag)

Laat meer zien

Evenementen detail

Van schaarste tot overvloed. 
Het is bijna Lente. Tijd voor ruimte in de chaos, leegte in de drukte en vrijheid in je keuzes. Een opgeruimd nieuw lentebegin. Voel je ook de drang tot een frisse start? 
Heb je behoefte om niet meer te denken aan wat je niet hebt en je te vergelijken met mensen die dat wel hebben? De behoefte om tevreden te zijn met wat er is, zonder dat onderhuids gevoel van tekort of schaarste? Wij willen je laten zien en genieten van wat je wel hebt op zaterdag 7 april, tijdens de inspiratiedag ‘Van schaarste tot overvloed’. Dit doen we door middel van natuurcoaching. De natuur gaat je spiegel zijn. Een dag waarbij je naar huis gaat met een focus en aandacht voor datgene wat je voedt en inspireert. Wie? Wanneer? Waar? En Waarom?

 Wie: Door Roselie Prinssen, GZ psychologe  en Jip Lauwers
, psychologe Wanneer: Zaterdag 7 april 2018, van 10:00 – 16:00 Waar: we verzamelen bij Huis den Deijl, te Breda in het mastbos Waarom: Dat moge duidelijk zijn ☺ Wie: alle vrouwen die behoefte hebben aan inspiratie en een nieuwe start te maken waar het daadwerkelijk voor haar omdraait. tarief; 75 euro inclusief gezonde verse soep, koffie en thee met wat lekkers

Tijd

Gehele dag (Zaterdag)

Lokatie

Mastbos, huis Den Deijl Breda

Aanmelden voor dit evenement

Meld je aan

-

Schrijf je in door op "meld je aan" te klikken

Organisator

Heel De Tijd (Roselie Prinssen)info@heeldetijd.nl

Geef een reactie

X