juli, 2016

02julGehele dagInspiratiedag: In verbinding met jezelfvia de 5 elementen hout, metaal, aarde, vuur en water(Gehele dag: zaterdag)

Laat meer zien

Evenementen detail

Op deze bijzondere inspiratie- en verwendag begeleiden Roselie en Ingrid je langs de Vijf Elementen. Je leert hoe de Vijf Elementen in alles en iedereen zijn terug te vinden.  Via de Vijf Elementen kom je in verbinding met jezelf. We ondernemen verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten, waardoor je direct op een ontspannende en creatieve manier leert en ervaart hoe de Vijf Elementen zijn in te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling en het weer in balans komen. Na deze dag ga je helemaal ontspannen en in verbinding met jezelf weer naar huis. Je hebt meer kennis van de Vijf Elementen, nieuwe inzichten gekregen, een stappenplan gemaakt en weer inspiratie opgedaan! Deze verwendag is inclusief Vijf Elementen lunch 95 euro.

Tijd

Gehele dag (Zaterdag)

Lokatie

Houten Huys

Galderseweg 3 4855 AD Galder

Meld je aan voor het evenement

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden

Organisator

Heel De Tijd (Roselie Prinssen)info@heeldetijd.nl

Houten HuysGalderseweg 3 4855 AD Galder

Geef een reactie

START PERSOONLIJK GROEITRAJECTMeld je aan voor 21 december 2019 voor de gehele traject en ontvang €200 korting.

Heb jij voorgenomen dat 2020 een ander jaar wordt dan afgelopen jaar? Met meer ruimte en tijd voor jezelf, en je wilt een echte veranderingen? Dan past dit groeitraject bij jouw wensen.

Meld je dan nu aan! Klik hier voor meer informatie.

aanmelden
X
X