januari, 2020

09jan10:0016:00Element 4; Heel je hart, zelfacceptatieHeel je relaties10:00 - 16:00

Evenementen detail

Heel je hart, zelfacceptatie

Versterk eigenliefde Doelstellingen:
  • het leren (h) erkennen van je schaduwkanten
  • acceptatie positieve en negatieve eigenschappen
  • vriendschap sluiten met jezelf
  • contact met je ware zelf, voorbij de schaamte
  • ervaren van innerlijke rust
  • vergroten van zelfbeeld
Voor wie:
  • mensen die element 1 hebben gevolgd “Heel je patronen, word jezelf”.
  • mensen met een onvoldoende of onvolledig zelfbeeld
  • mensen met sociale angsten, faalangst
  • mensen die moeilijk kunnen toegeven
Schaduwwerk is in essentie het zoeken naar balans tussen het lichte en het donkere in ons. Als we delen van onze persoonlijkheid niet meer hoeven te ontkennen, verdwijnt de emotionele lading en komt er energie vrij voor vreugde. Om negatieve eigenschapen te accepteren moet er gekeken worden hoe een eigenschap is ontstaan. De pijn die daarmee gepaard gaat wordt geheeld en daarna vergeven.

In deze groep krijg je zicht op je schaduwkanten. Schaduwkanten zijn kanten van jezelf waar je nog geen zicht op hebt, ze staan niet in het licht. Dit kunnen ook positieve eigenschappen zijn. Anderen spiegelen aspecten van jezelf die je ontkent. Daarom is het noodzakelijk om dit in groepsverband te kunnen doen.

Mensen kunnen complete personages, rollen, maskers bedenken om delen van onszelf verborgen te houden. Of mensen gaan zich op een tegenovergestelde manier gedragen. Onze innerlijke bronnen raken dan uitgeput als we proberen iets niet te zijn. We zijn op de wereld om van al onze delen te leren houden en er vrede mee te sluiten.

Om echt authentiek te zijn dienen we aspecten waar we van houden en die we accepteren te laten bestaan naast de aspecten die we veroordelen en verkeerd vinden. Als we al deze eigenschappen liefdevol in 1 hand kunnen nemen zonder oordeel, zullen ze op natuurlijke wijze in ons stelsel opgenomen worden. Kunnen maskers afgezet worden, kunnen we erop vertrouwen dat het universum het als onvoorwaardelijke liefde bedoeld.

We bieden verschillende oefeningen aan om je schaduwkanten te leren herkennen, te begrijpen hoe ze in je leven zijn gekomen, de functie ervan te begrijpen en uiteindelijk jezelf te vergeven om met mildheid naar jezelf te kunnen kijken. Een redelijk confronterende workshop die je leven doet veranderen.

Dit element ‘Delenwerk’ is onderdeel van de ‘Heeldetijd-methode” onder de letters ‘Integratie en Jezelf liefhebben’. Dat betekent tevens dat we op verschillende vlakken werken; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Je kunt het ook los volgen; echter is kennis over het volwassen en kindbewustzijn van belang.

Data 2020:

donderdag 9 januari van 10:00 uur tot 16:00 uur
donderdag 23 januari van 10:00 uur tot 16:00 uur
donderdag 6 februari van 10:00 uur tot 16:00 uur

Data 2020:

donderdag 27 augustus van 10:00 uur tot 16:00 uur
donderdag 10 september van 10:00 uur tot 16:00 uur
donderdag 24 september van 10:00 uur tot 16:00 uur


Er wordt gezorgd voor verse soep, zelf graag je boterhammen of salade mee te nemen.

Locatie: Bigtelaar 5 te Rijsbergen

Mail ook gerust met vragen of als je meer informatie wilt. De kosten voor element 4 zijn:
€ 375 excl. BTW behalve als de kosten zakelijke betaald worden.

Laat meer zien

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 16:00

Meld je aan voor het evenement

Organisator

Heel De Tijd (Roselie Prinssen)info@heeldetijd.nl

Vrij LevenBigtelaar 5 natuurterrein van 1,4 ha grond waar een voedselbos wordt aangelegd. te huur voor workshops en trainingen

Geef een reactie

X
X