november, 2019

07nov10:0016:00Element 3 Heel je relaties, familieopstellingenHeel je relaties10:00 - 16:00

more

Event Details

Heel je relaties, familieopstellingen

Familieopstellingen

Merk je dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt? Hoor je jezelf steeds; “Ja, maar..” zeggen? Je wilt wel anders, maar het lukt je op de één of andere manier nog niet, ondanks dat je verstandelijk weet wat goed of beter voor je is? Je hebt hier genoeg van en wilt je niet meer machteloos voelen en het patroon echt doorbreken?

Dan is een (familie) opstelling een zeer effectief methode om echte veranderingen in je leven tot stand te brengen. Het zorgt voor inzichten in jouw functioneren, daar waar soms andere therapieën niet voldoende effect hebben gehad.

Tijdens (familie) opstellingen wordt er op een ander niveau gewerkt dan het mentale, namelijk op zielsniveau. Een opstelling zorgt voor een diep doorleeft gevoel, inzicht en heling, waardoor de energie weer gaat stromen.

In deze 3 daagse training zal er in groepsverband met opstellingen gewerkt worden, waarbij de deelnemers worden ingezet om een familielid van de familie van de vraagsteller te representeren, iedereen komt hierbij aan bod. De vraagsteller stelt de representanten (uitgekozen familieleden) op in de ruimte en het proces kan beginnen. Het is verbluffend om te zien hoe bijna elke opstelling laat zien hoe de werkelijke verhoudingen/ dynamieken en onderliggende patronen van het werkelijk systeem liggen.

Voor zowel degene die op dat moment de vraag inbrengt, als de andere leden van de groep die op dat moment fungeren als representant ontstaat er een diepgaande ervaring. Dit heeft als gunstig effect dat iedereen die meedoet aan een opstelling inzichten krijgt en een heling.

Dit Element van heel de tijd- methode bouwt voort op de reeds opgedane inzichten gedurende de training ‘Heel je patronen’ en de reeds aangeleerde vaardigheden gedurende de training ‘Heel je lichaam’! Het geeft verdieping in je transformatieproces.

Je kunt de Elementen ook los volgen. Voor meer diepgang raden wij aan eerst element 1 en 2 van de heeldetijd-methode te doen.

Klik hier voor inschrijving:  Mail ook gerust met vragen of als je meer informatie wilt.   We geven je kennis, inzichten in je gedrag, we zullen je naar de oorsprong brengen van dit gedrag om het anders te kunnen gaan doen.   Deze 3 daagse training  is het derde element van de heel de tijd- methode en vindt plaats op:   Data  2019: Donderdag 7 november van 10:00 uur tot 16:00 uur Donderdag 21 november van 10:00 uur tot 16:00 uur Donderdag 12 december van 10:00 uur tot 16:00 uur  
De kosten voor element 3 zijn:
375 excl. BTW behalve als de kosten zakelijke betaald worden.
We verzorgen een verse soep bij jullie eigen broodje!
   

Time

(Thursday) 10:00 - 16:00

Location

Vrij Leven

Bigtelaar 5

RSVP to event

RSVPing is closed at this time.

Please let us know if you can make it to the event.

Organizer

Heel De Tijd (Roselie Prinssen)info@heeldetijd.nl

Geef een reactie

X
X