september, 2019

16sep10:0016:00Element 2 Heel je lichaam, de kracht van het innerlijk luisterenTerug naar je natuurlijk ik10:00 - 16:00

Evenementen detail

Heel je lichaam, de kracht van het innerlijk luisteren

Vind jij het ook zo lastig om naar jouw lichaam en signalen te luisteren? Dan is dit element een uitkomst voor jou. Er is namelijk niks belangrijker dan luisteren naar signalen die jouw lichaam je geven. In dit element focussen we op het leren luisteren naar je lichamelijke signalen en jouw lichaam.

-We gaan ons verdiepen in zelfzorg en hoe je voor jouw lichaam kunt zorgen.

-We gaan verbinden met je innerlijk.

-We gaan leren herkennen waar je behoefte aan hebt en wat goed voor je is.

-We leren de methode focussen aan.

We richten ons op het voelen. We begeleiden je om erachter te komen wat je voelt en wat jouw lichaam jou aangeeft. Jouw lichaam is de beste raadgever, maar wij staan nog weinig in contact met ons lichaam.

Het gaat over zelfzorg, waar doe ik mijn lichaam en mijn innerlijke zelf plezier mee en waar niet. We doen dit zowel op het gebied van voeding, emotioneel gebied, maar ook op mentaal gebied.

Wat gaan we doen:

-1 dagdeel gaan we eigen natuurlijke producten maken voor jouw lichaam. Zoals; massageolie, gezichtsolie, deodorant en shampoo.

-1 dagdeel gaan we kijken naar voeding: Wat eet jij? Welke voeding is goed voor je en welke niet.

In de andere dagdelen zijn we bezig met; hoe zie jij jouw lichaam, hoe ervaar jij jouw lichaam, welke verbindingen heb je er mee en wat geven de lichamelijke signalen jou aan. Je gaat leren luisteren naar je innerlijke behoeftes en daarnaar handelen. Want als je beter bij jezelf bent en beter bij je gevoel bent ben je ook beter in staat om keuzes te maken die bij je passen!

reactie deelneemster: "Ik heb de training ervaren als een thuiskomen, als een bevestiging van mijn gevoel, als een inzicht dat ik op geen enkele andere manier had kunnen krijgen.. Maar juist door met elkaar een moment te herbeleven en ieders inbreng / beleving hardop te benoemen. Heb ik iets mogen ervaren wat ik zelf niet had kunnen bedenken of soms hardop had durven zeggen.  Roselie zorgt voor een veilige omgeving, een warme sfeer, een open gesprek en versterkt ongelofelijk door de juiste vragen te stellen, door het uitspreken van wat eerder onuitgesproken bleef. Ze neemt alle tijd en ruimte voor jouw ervaring, om deze echt te mogen doorleven. En zelfs na de training zelf had ik het gevoel dat het doorwerkte, dat het me helpt mijn eigen gedrag en dat van anderen beter te zien, te interpreteren en te begrijpen. Het heeft dingen in beweging gezet die voorheen maar niet in beweging kwamen. In een aantal woorden: warmte, veiligheid, sterk, schouder, er voor elkaar zijn, grote inzichten, openheid,  het dichtst bij m'n gevoel, gezien en gehoord worden, me begrepen voelen, erkenning en bevestiging".  HH.   Klik hier voor inschrijving:  Mail ook gerust met vragen of als je meer informatie wilt.   We geven je kennis, inzichten in je gedrag, we zullen je naar de oorsprong brengen van dit gedrag om het anders te kunnen gaan doen.   Deze 3 daagse training  is het tweede element van de heel de tijd- methode en vindt plaats op:   Data  2019:   Maandag 16 september van 10:00 uur tot 16:00 uur Maandag 7 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur Maandag 28 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur  
De kosten voor element 2 zijn:
375 excl. BTW behalve als de kosten zakelijke betaald worden.
We verzorgen een verse soep bij jullie eigen broodje!
   

Laat meer zien

Tijd

(Maandag) 10:00 - 16:00

Meld je aan voor het evenement

Organisator

Heel De Tijd (Roselie Prinssen)info@heeldetijd.nl

Vrij LevenBigtelaar 5 natuurterrein van 1,4 ha grond waar een voedselbos wordt aangelegd. te huur voor workshops en trainingen

Geef een reactie

X
X