Reizen & Rituelen

Rode Tent

Een Rode Tent is een plek waar vrouwen eens per maand samenkomen om te rusten, even weer helemaal opladen en elkaar inspireren met ontroerende levensverhalen.

Rustig ontspannen, niets hoeft, warme rode tinten, zachte kussens, verse kruidenthee en heerlijke hapjes om met elkaar te delen. Een plek waar vrouwen anders met elkaar omgaan, door in verbinding er voor elkaar te zijn. En samen op een veilige en geborgen manier de bijeenkomst dragen. Dus kom! En neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen met je mee.

Geen evenementen op de lijst op dit moment

Sisterhoods in the woods

Geen evenementen op de lijst op dit moment

Tijdens deze natuurwandeling wordt je geïnspireerd en gespiegeld door de natuur.

Eens per 5 weken gaan wij, vrouwen de natuur in. Steeds een ander gebied, een ander avontuur. Bij elke wandeling ontstaat er een thema. De seizoenen en elementen zullen ons reinigen en energie geven. We beginnen de dag met een meditatie, we bezoeken krachtplekken en laten onze intuïtie spreken door verbinding te maken met de natuur en onze creativiteit.

Door tijd met elkaar rond te brengen stimuleren we elkaar om onze vrouwenkracht te voelen. We steunen elkaar en delen dezelfde passie namelijk bewustwording, de natuur, verbinding met vrouw- zijn. Daarom Sisterhood of the woods!

Locatie: Binnen een uur rijden van Breda. Wisselt voortdurend. Mijn camper is startlocatie.

Sisterhood in the woods
40
Tijdens deze natuurwandeling wordt je geïnspireerd en gespiegeld door de natuur.
Incl. koffie/ thee en iets lekkers
X
X