Tijd voor nieuwe inspiratie

De zomervakantie is voorbij, de kinderen zijn weer naar school en het werk is begonnen. De zon schijnt nog, het sist nog wat na. Het geeft me een gevoel nog wat weg te dommelen in de vakantie ervaringen, de mooie wandelingen die we gemaakt hebben. Bezoeken van authentieke stadjes, heerlijk eten en veel het water in. En niet te vergeten, elke dag opstaan en kijken wat de dag brengt. Ik heb geen moeten gevoeld, ben niet bezig geweest met mijn werk, maar ben vooral heel erg in het moment geweest. Daar hebben de elementen mij bij geholpen. Het voelen van de zon op  mijn huid, de grond onder mijn voeten tijdens de wandelingen, de soms toch wel erg harde wind die de boel opjaagde en het water voor de verkoeling.

De zomer is  het jaargetijde waar de zon op zijn hoogst staat, wat gaat over vieren en oogsten. Spelen en dansen, passie en vuur. Het leven ten volle leven, de vruchten plukken van al hetgeen je gezaaid hebt. Nu is het moment om te kijken wat jij allemaal hebt kunnen oogsten. En ook wat er nog niet is uitgekomen. Dat wat je achter je wilt laten en wat je nog mee wilt nemen. Deze tijd van nazomeren is het einde van een cyclus. Dat betekent dat je voldoening kan ervaren, wellicht ook een leegte, een nostalgisch gevoel van afscheid nemen. Hoe is dat voor jou?

Misschien heb je de balans opgemaakt  wat je uit de cyclus hebt gehaald ofwel geoogst en wat je nog te doen staat en waarin je verder wilt groeien. Het werkt net zoals bij planten/ bomen, niet elk jaar geven ze vruchten af, soms is het de bedoeling dat ze nog verder groeien om later tot bloei te kunnen komen.

Om meer verbinding te maken met jouw natuur, je te inspireren en te voeden heeft Heel de Tijd de volgende 4 activiteiten:

1.Als een godin op retraite, vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2016.

Tijdens deze 3 daagse retraite gaan we ons verbinden met de vrouwenenergie en de verschillende godinnen in ons. We leren de verschillen in rollen die wij als vrouw hebben. Wat heeft de Godin Demeter, of Aphrodite bijvoorbeeld Athene jouw te zeggen? Door verbinding te maken met de verschillende godinnen krijg je meer zicht op hoe je jouw leven in balans kan krijgen en daarmee jezelf niet vergeet!

Een 3- daagse vol rust, ontspanning, inspiratie, rituelen en natuur! 349 euro volpension. Lees meer

2. Ontdek je vrouwelijke oer- kracht, een inwijdingsweg in de vrouwelijke spiritualiteit, natuur en rituelen.

persoonlijk groeitraject

In dit 8 daagse verdiepingsproces nemen we jullie mee op reis. We werken met de natuur en haar elementen (water, vuur, lucht, aarde en ether), (maan/ vuurrituelen), medicine walk, systemisch werk, zusterschap, voeding, archetypen, schaduwwerk, orakel en healing. Een verdiepingsproces om thuis te komen bij jezelf, om completer te worden in je vrouw-zijn, om jouw innerlijk vuur (weer) te voelen. Om vanuit jouw ware kern krachtig in het leven te staan en minder een speelbal te zijn van je omgeving/ omstandigheden. Lees verder

3. Persoonlijk groeitraject voor vrouwen, middel Heel de Tijd methode.

Afbeelding 1

De Heel de Tijd methodiek is toegespitst op transformatieprocessen bij vrouwen,: om meer het leven te leven zoals je het zou willen, meer in je kracht te gaan staan en vooral om van de mooie, heel specifieke vrouw-eigen talenten die jij als vrouw hebt! Een 14- daagse groeitraject bestaande uit 5 elementen. Start september 2016; (vol) en januari 2017 (nog plaatsen beschikbaar). Lees verder

4. Elke maand op donderdagavond familie- opstelling, eerst volgende 15 september.

Om meer zicht te krijgen op vraagstukken in je leven. Om beweging te brengen in een terugkerend thema/ gevoel/ probleem. Ik ken geen methode die diepgaandere verandering te weeg brengt dan opstellingen. De kracht van het wetend veld, de energie en de aanwezigheid van mensen. Lees verder. LET OP; OOK INDIVIDUEEL IS MOGELIJK

Wat een heerlijk gevoel om weer iedereen te verwelkomen! Mocht je vragen hebben,mail of bel mij gerust.

Lieve groetjes,

-Roselie

Doe mee aan de  discussie

Geef een reactie

X
X
%d bloggers liken dit: