logo_enkelterra

Focussen; de kracht van het innerlijk luisteren…

De donkere winterdagen zijn bijna achter de rug en de lente is weer in aantocht. Het jaargetijde dat het leven zich weer van binnenhuis naar buitenshuis verplaatst en het tijd is voor herbezinning.

In trant van het naar binnen keren bieden wij een training van drie dagdelen aan, waarin u kennis maakt met de techniek van het focussen, welke is ontwikkeld door Eugene Gendlin.

In dit ELEMENT maak je deze techniek eigen, begeleiden we je bij het ontdekken van wat er schuilgaat achter uw lijfelijke gewaarwordingen en ervaar je wat het is om naar je innerlijke gevoel te luisteren. Dit helpt je om beter in contact te staan met jouw lichaam en geest, duidelijker te ervaren wat je voelt en wilt, waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken waar je je echt goed bij voelt. En waar het je beter lukt om niet te vervallen in je afweermechanismes, maar verbinding te krijgen met je ware zelf.
Heb je interesse? Schrijf je dan snel in of mail voor meer informatie naar info@heeldetijd.nl.

 

Feedback:

“Ik kan beter bij mezelf blijven, ik durf mijzelf meer uit te spreken”, Monique

 

Deze driedagdelen training ‘Focussing’ is een verdieping op de training ‘Doobreek’ je afweer. Je kunt hem ook los volgen, echter is kennis over het volwassen en kindbewustzijn van belang.

Dit ELEMENT als onderdeel van heel de tijd- methode vindt plaats op:

 

Vrijdag- groep:

17 en 31 maart, 14 april 2017  van 10:00 – 16:00 uur.

 

NIEUWE DATA:

10 februari, 24 februari en 8 december 2017 van 10:00- 16:00 uur.

 

De kosten voor deelname bedragen 375 euro per persoon, inclusief gratis meditatie CD. Het is vrijgesteld van BTW. Behalve als de kosten zakelijk gedeclareerd worden.

 

Begeleiders: Roselie Prinssen GZ psycholoog en trainer en Ronald Gerdingh, energetische en holistische fysiotherapeut.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>