logo_enkelblauw

 

Doorbreek je afweer!

Het is tijd! Tijd om het anders te gaan doen en klaar te zijn met jezelf kleiner te maken dan je bent of meer te geven dan je krijgt. Deze training biedt inzichten in de 5 basis beschermingspatronen die een ieder in zich heeft. We bouwen allemaal vanuit onze jeugd gezonde en minder gezonde patronen op. Alle patronen waren destijds functioneel. In ons volwassen leven kunnen last krijgen van diezelfde patronen die voorheen zo functioneel leken. Nu kunnen ze zorgen voor verminderde energie, frustratie, problemen in relaties, minder in je kracht staan, je niet goed durven uiten, niet in balans zijn.

 

Deze training biedt buiten de inzichten ook handvatten om het daadwerkelijk anders te gaan doen. We zullen de aandacht leggen op wat jou uit je kracht haalt en daar daadwerkelijk een diepgaande verandering op teweeg brengen.

 

Na deze training lukt het jou om beter aan te kunnen geven wat voor jou belangrijk is. Neem je meer ruimte voor jezelf. Kom je voor jezelf op. Stel je duidelijk grenzen. Wordt je milder naar jezelf en stop je energie in de dingen en mensen die goed voor jou zijn. Ben je authentieker. Je zult zien dat de omgeving de positieve verandering zullen waarnemen!

 

reactie deelneemster:

“Ik heb de training ervaren als een thuiskomen, als een bevestiging van mijn gevoel, als een inzicht dat ik op geen enkele andere manier had kunnen krijgen.. Maar juist door met elkaar een moment te herbeleven en ieders inbreng / beleving hardop te benoemen. Heb ik iets mogen ervaren wat ik zelf niet had kunnen bedenken of soms hardop had durven zeggen. 

Roselie zorgt voor een veilige omgeving, een warme sfeer, een open gesprek en versterkt ongelofelijk door de juiste vragen te stellen, door het uitspreken van wat eerder onuitgesproken bleef. Ze neemt alle tijd en ruimte voor jouw ervaring, om deze echt te mogen doorleven.
En zelfs na de training zelf had ik het gevoel dat het doorwerkte, dat het me helpt mijn eigen gedrag en dat van anderen beter te zien, te interpreteren en te begrijpen. Het heeft dingen in beweging gezet die voorheen maar niet in beweging kwamen.
In een aantal woorden: warmte, veiligheid, sterk, schouder, er voor elkaar zijn, grote inzichten, openheid,  het dichtst bij m’n gevoel, gezien en gehoord worden, me begrepen voelen, erkenning en bevestiging”.  HH.

 

Klik hier voor inschrijving:  Mail ook gerust met vragen of als je meer informatie wilt.

 

We geven je kennis, inzichten in je gedrag, we zullen je naar de oorsprong brengen van dit gedrag om het anders te kunnen gaan doen.

 

Deze 3 daagse training is het eerste element van de heel de tijd- methode vindt plaats op:

 

Data 2018:

Dinsdagavond 12 juni, 19:00 uur tot 22:00 uur

Maandag 18 juni van 14:00 tot 20:00 uur

Maandag 2 juli van 14:00 tot 20:00 uur

 

1 terugkomavond (nader te bepalen)

De kosten voor deelname bedragen 375 euro per persoon. De bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Behalve als de kosten zakelijke betaald worden.

 

Begeleider: Roselie Prinssen, GZ- psycholoog en trainer

 

DATA 2017;

Vrijdag 20 januari 2017  10:00 – 16:00 uur (vervalt)

Vrijdag 3 februari 2017 10:00- 16;00 uur (start)

Vrijdag 17  februari 2017 10:00- 16:00 uur

Vrijdag 3 maart 2017 10:00-16:00 uur

We verzorgen een verse soep bij jullie eigen broodje! De elementen zijn los te volgen.

 

NIEUWE DATA SEPTEMBER 2017

Element 1:                29 sept, 13 en 27 oktober 2017

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>