logo_enkelbordeaux

 

Onze persoonlijkheid bestaat uit verschillende lagen en delen.  Sommige delen van jezelf vind je fijn en mooi en andere laat je liever niet zien aan de buitenwereld. Om te weten wie je bent, jezelf lief te hebben en in je kracht te staan is het zinvol om bewust naar jouw verschillende delen te kijken.

Iedere dag kun je dilemma’s ervaren. Kan ik beter deze keuze maken, of die? In jouw hoofd hoor je meerdere opties. Wij noemen dat delen. De ene stem zegt dat je zou moeten sporten en gezond eten. De andere stem zegt dat je genoeg hebt gedaan en dat je best mag luieren.

Zo kunnen delen in jou ook zorgen dat je verlamd raakt (omdat je niet weet wat je moet kiezen), voor angsten zorgen, heel kritisch zijn op jouzelf of bijvoorbeeld zorgen dat je over je eigen grenzen gaat om de ander te behagen.

 

alles-is-liefde.nl-Van-jezelf-houden

 

In deze module krijg je inzicht in de delen in jou en weet je hoe met de verschillende delen in jezelf kan omgaan, weer terug naar je gevoel kan gaan. Je leert wat het maakt dat de bepaalde delen in jou meer aanwezig zijn, bv de innerijke criticus en welke ondergesneeuwd zijn. Om “heel” te worden is het van belang dat alle facetten in jou de ruimte krijgen, gezien en gehoord worden en uiteindelijk ook geaccepteerd. Zo krijg je meer zelfliefde en zelfcompassie.

 

Dit element  ‘Delenwerk’ is onderdeel van de ‘Heeldetijd methode” onder de letters ‘Integratie en Jezelf liefhebben’. Dat betekent tevens dat we op verschillende vlakken werken; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Je kunt het ook los volgen; echter is kennis over het volwassen en kindbewustzijn van belang.

 

Data & Tarief: 

 

Vrijdag- groep A: 30 juni, 14 juli en 1 september 2017

Tarief 375 euro p.p. , vrijgesteld van BTW. Behalve bij zakelijke factuur.

 

NIEUWE DATA:

23 februari 2018,   9 maart en 23 maart 2018 (10:00 tot 16:00 uur)

 

Lokatie

Houten Huys, galderseweg 3, 4855 AD Galder

 

Begeleiders

Carla van Loon (links), integratief therapeut en coach. drs. Roselie Prinssen (rechts), GZ- psycholoog en trainer.

XG4W0943

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>