DSC03029

We komen allemaal wel eens op het moment in ons leven dat het niet lekker loopt . Je voelt je niet lekker en ontevreden over hoe dingen gaan. Je voelt wellicht klachten zoals angst, somberte, lichamelijke klachten of dat de batterij op is. Ik zie de klachten als een signaal dat er onderliggend iets is wat gehoord wil worden. Samen kunnen we kijken wat je daadwerkelijk dwars zit, hoe je kunt luisteren naar jezelf, je gevoel de ruimte kan geven en weer verbonden raakt met je hart.

Hoe doen we dat?

We maken een afspraak voor een intakegesprek. Hierin gaan we dieper in op wat er speelt en wat je graag anders zou willen zien. Ik werk holistisch, wat inhoudt dat er op alle niveau’s gekeken wordt (emotioneel, mentaal, fysiek, sociaal en op zielsniveau).

Aan het eind van het gesprek bekijken we samen waarmee je het beste geholpen bent. We zullen dit in samenspraak beslissen.

Er kunnen er verschillende methodes worden ingezet. Dit betekent dat we daarmee zo goed mogelijk bij jou aan kunnen sluiten. Ik gebruik invloeden van NLP, voice dialoque, healing/ reiki, familie- opstellingen, lichaamswerk, ervaringsgerichte oefeningen, EMDR en  het gesprek.

 

Er wordt gebruik gemaakt van de heeldetijd- methode, deze geeft logische stappen in een transformatieproces aan. Hiermee kan jezelf mee volgen, in welke fase je zit. Het geeft je houvast om met jezelf te evalueren. De letters van Heel de Tijd staan voor dit veranderingsproces wat je met jezelf aangaat.

 

H: Herkennen, mentaal vlak

E: Erkennen, emotioneel vlak

E: Expressie van emoties, emotioneel en lichamelijk vlak

L: Lichamelijke expressie, lichamelijk vlak

de

T: Transformatie, op energetisch vlak

I: Integratie; op sociaal vlak

J: Jezelf liefhebben, holistisch vlak

D: Dankbaarheid, holistisch vlak en afronding.

We ronden af wanneer je het proces bent doorlopen en je het gevoel hebt weer verbonden te zijn met jezelf en daardoor krachtiger bent.

Duur van een traject

De duur van de begeleiding verschilt per persoon. Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen leermomenten. Wel kan gezegd worden dat een traject van 5 tot 8 sessies gemiddeld is.

Feedback:

“Ik heb Roselie mogen leren kennen in een, voor mij, hele moeilijke periode van mijn leven. En wat ben ik er dankbaar voor. Roselie is een vakkundige psycholoog. Ze heeft ruime ervaring en daarnaast, en dat maakt haar zo bijzonder en uniek: een enorm sterk ontwikkelde intuïtie. Aanvoelend aan wat er op dat moment nodig is. Geen “afvink”- protocollen, geen standaard therapie. De vrouw Roselie, met al haar professionele en intuïtieve bagage, zoekt samen met jou, naar al wat nodig is. En dat kan van alles zijn! In en met al haar krachten en gedrevenheid. Warmte, groei, echt zien en voelen”    T. uit Brabant.

“Heel prettig, heeft veel ervaring, luistert goed, draagt suggesties aan, laat ons de andere kant van de medaille zien, weet tot de kern door te dringen, fijn dat er ook goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd”.  Zelfstandige onderneemster.

” Zeer waardevol.  Ik las laatst een “tea Topic” met de volgende stelling: “wat is de beste tip die je gekregen hebt”
… ik wist het gelijk! die tip was: Roselie! Toen wist ik nog niet wat die tip mij allemaal zou brengen! … Ga de tipgever deze week nog bedanken!  M. uit Breda

Tarieven:

Sessie van 60 minuten:  90 euro

Sessie van 1,5 uur: 125 euro

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Zakelijk tarief op aanvraag, wordt BTW berekend.

Contact:

Neem gerust contact met mij op; info@heeldetijd.nl

Of telefonisch 06-18133888

Rosalie-80x80