Tijdens dit element maak je jouw zielenreis mee. Je maakt verbinding met jouw bron, met jouw innerlijk vuur. De reden waarom je op aarde bent. We spreken vaak van onze levensmissie of talent. Datgene wat jou uniek maakt. De plek waar het goed is, waar je rust, zorgeloosheid en warmte voelt.

Je krijgt meer zicht op jouw missie en bron en hoe je hier keer op keer weer verbinding mee kunt maken.

 

De training bestaat uit 3 dagdelen.

Dagdeel 1 (avond van 19:00- 22:00 uur) : de Zielenreis, je gaat deze avond ervaren welke reis jouw ziel heeft afgelegd. Je krijgt een boodschap van de bron die op dit moment voor jou belangrijk is om te horen. Middels je geboortehoroscoop wordt er gericht gekeken naar jouw zielenvonk/ levensmissie.

Dagdeel 2: SoulCollage®
Vandaag ga je een SoulCollage® kaart maken die jouw zielenvonk symboliseert. Deze kaart maak je door uit een grote selectie afbeeldingen heel intuïtief een aantal afbeeldingen te kiezen en te combineren. Omdat de zielsessentie het meest zichtbaar is tijdens de eerste levensjaren, wil je misschien ook een foto gebruiken van jezelf als klein kind. Met deze SoulCollage® kaart heb je een tastbaar beeld van jouw zielenvonk.

Dagdeel 3: Dankbaarheid vanuit je hart; Je maakt contact met je hart en staat stil bij de mooie en leerzame momenten en inzichten die je hebt gekregen en viert jouw transformatie middels dans!

 

Klanten ervaring:

“Een aanrader voor alle vrouwen die met zelfbewustzijn bezig zijn. Je krijgt inzicht (op bepaalde aspecten van je leven/handelen) waar je je aandacht aan mag schenken. Ik heb de inzichten van de astrologe als een geschenk ervaren. Dank voor al dat moois……. Els en Anita” 

” Een reis maken naar mijn innerlijk vuur…, dat wilde ik wel. Want hoe vaak voelde ik het branden en wist ik niet wat ik er mee moest. Vanaf het moment dat ik de ruimte binnenging voelde ik dat het heel veel met mij ging doen. Ik was overweldigd, maar voelde ook rust. Door de veiligheid die Rosalie creëert, durfde ik mij open te stellen en te ontvangen wat er kwam. Ik voelde zoveel herkenbaarheid in wat mijn vuur mij vertelde en wat mijn missie zou zijn, maar ik kon er nog geen handen en voeten aangeven, wel totaal vertrouwen. In de maanden na de zielenreis zijn voor mij heel veel dingen op hun plek gevallen en heb ik keuzes durven maken die ik anders nooit had durven maken. Omdat ik voelde dat deze passen bij mijn missie, bij mijn pad. Hier ben ik heel dankbaar voor, Ellen”.

 

Data

Vrijdag 15 september (19:00- 22:00 uur) en zaterdag 16 september (10:00- 20:00 uur).

Tarief van dit ELEMENT van de heel de tijd- methode: 175 euro. vrijgesteld van BTW.

 

NIEUWE DATA:

Donderdag 12 april (19:00 uur tot 22:00 uur) en vrijdag 13 april (10:00 uur tot 19:00 uur)

Begeleiders: Yolande Rommers, creatief therapeut, Marian Bosch astroloog  en Roselie Prinssen Intuïtief Psycholoog, Trainer- Coach.